„Jó napot! Megjöttem…” – új műsorral indítja az évadot az Erdélyi Magyar Televízió

Jó napot! Megjöttem… címmel indul az Erdélyi Magyar Televízió legújabb műsora, amelyben Erdély különböző szegletében élő és tevékenykedő sikeres embereket mutatnak be.

Az új műsor érdekessége, hogy ezúttal nem a munkásságuk eredményeiről, megvalósításaikról mesélnek, hanem családjukról, gyerekkorukról, tehát elsősorban az egyénről, aki a funkció mögött található. A szeptember 1-én kezdődő sorozatban, néhány percbe sűrítve ismerhetik meg azokat a sikeres embereket, akik a tenni akarásuk miatt közösségükből kiemelkedtek, és példaképpé váltak.  
„Önök is ismernek olyan embereket, akik mindent megtesznek azért, hogy Erdély egyre jobb, élhetőbb hely legyen?” – teszi fel a kérdést Badics Petra műsorvezető, akit az Erdély TV nézői már jól ismerhetnek többek között a Mozaik műsorból.A sorozat 11 résszel indul, de nem kell csüggedniük azoknak sem, akik úgy gondolják, hogy még szívesen megnéznének néhány hasonlóan inspiráló történetet, hiszen a tervek szerint lesz folytatása a műsornak, a részleteket azonban a folytatásról még nem árulták el a szerkesztők.

A Jó napot! Megjöttem… első részét szeptember 1-én 18:45-től követhetik az Erdély TV képernyőjén, majd 20 órától visszanézhető lesz a csatorna Facebook, illetve YouTube oldalán is! 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?