Nyári szabadtéri rendezvénysorozatot szerveznek Kézdivásárhelyen

Júliusban indul a Vigadó Művelődési Ház rendezvénysorozata, a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal és a Wegener Pro Sanitate Alapítvány közös partnerségével, amely heti rendszerességgel a W. Wegener Parkban biztosít kulturális kikapcsolódási lehetőséget a nyári esték során, közölték a szervezők.

A július 14-én kezdődő, és három héten át tartó programsorozaton kilenc eseményen vehetnek részt az érdeklődők a járványügyi előírások betartásával. Koncertek és előadások mellett szabadtéri filmvetítésektől lesznek mozgalmasak a hétköznapok és hétvégék. Az események sorát a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes nyitja, majd augusztus 1-jén a The Crazy Plumbers & Voces Női Kar zárja, lesz bábszínházi előadás, interaktív irodalmi est, vetítik a Drakulics elvtárs, Valan – Az angyalok völgye és a Seveled című magyar filmeket. A részletes program itt érhető el.  

A programok nagy részére 10 lej a belépő, a többi ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jegyet váltani és regisztrálni a Vigadó Művelődési Ház Közönségszolgálati Irodájában lehet hétköznapokon 8 és 16 óra között.

(Címlapfotó: Ignácz Szabolcs)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?