Idén is megtartják Nagyváradon az Infinite Dance Festivalt

Október 21-25. között negyedik alkalommal szervezi meg a Szigligeti Színház az Infinite Dance tánc- és összművészeti fesztivált – ha azt az őszi járványügyi intézkedések engedik. A tervek szerint a fesztivál öt napja alatt tizenhárom előadást láthat a közönség – közölték a szervezők.

A fesztivál negyedik kiadásának programjában szereplő előadásokat nyílt pályázati felhívás útján, csaknem hatvan pályázati anyag közül választotta ki egy háromfős, nemzetközi kuratórium, amelynek tagjai Jakobovits Márta keramikusművész, Lőrincz Katalin táncművész-pedagógus, valamint Vava Ștefănescu, koreográfus, a Bukaresti Nemzeti Táncközpont menedzsere voltak.

A szervezők köszönik a beküldött pályamunkákat, ugyanakkor felhívják a résztvevők és az érdeklődő közönség figyelmét, hogy a fesztivál megrendezését és lebonyolítását a következő hónapok járványügyi intézkedései befolyásolják. Az Infinite Dance Festival negyedik kiadásáról bővebb információkat a későbbiekben közlünk honlapunkon, valamint közösségimédia-oldalainkon.

A válogatásba bekerült előadások a következők:

Twins – Frenák Pál Társulat
Noir – TranzDanz / Kovács Gerzson Péter Társulata
Nihil Sine Deo – Contemporary Creative Dreamers
AfterEverAfter – Oberfrank Réka, Horváth Nóra
Kelly – Raubinek Lili
Singing Bodies Trilogy – Indie Box
Wonderland – Duda Éva Társulat
Folkamenco – FlamenCorazonArte
A tizedik vőlegény – Duna Táncműhely
Awakening – Létra Kulturális Egyesület
Kis esti vakság – Pataki Klári Társulat
sorrynotsorry – Ádám Anna
János vitéz – Miskolci Balett

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?