Bemutatót tart a nagyváradi Liliput Társulat


-A A+Június 27-én, szombaton 11 órától (esőnap június 30-a 19 óra), Szigligeti Színház Lilliput Társulata bemutatót tart a nagyváradi katolikus püspöki palota mögötti amfiteátrumban. A Piri és a farkas című előadás 3 éves kortól ajánlott.

"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer! Sőt, nem is egyszer. Piroska, örökzöld. Karikatúrázzatok velünk a mese, játékos formai világában, az erdőben, ahol lencsevégre kaphatjátok a Farkast, és megismerkedhettek egy bűbájos kislánnyal, aki még annyira kicsi, hogy csak egyszerűen Piri" – üzeni a gyerekeknek csütörtöki közleményében a társulat.

Szereplők: Balogh Judit, Birtalan Katalin, Lélek Sándor Tibor, Németi Emese, Szentpéteri Lenke, Varga Imre (zenész); Bábkészítő: Tomos Tünde; A mesét bábszínpadra alkalmazta, tervezte és rendezte: Lélek Sándor Tibor.  Jegyárak: gyerekeknek 7 lej, felnőtteknek 10 lej.

Jegyeket kizárólag elővételben lehet váltani a színház jegypénztárában Szilágyi Dezső/Moscovei utca 7. szám alatt. Nyitvatartás: kedd- péntek 13:00 - 19:00

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X