Szabadtéri bábelőadással lepi meg közönségét az udvarhelyi színház

Tíz online előadás vetítése után a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház is szabadtéri előadással készül hétvégére: az Udvarhely Bábműhely Rengeteg Ábel és Kürtős Kata kalandjai című vásári bábjátékát adják elő.

A színház az elmúlt időszakban a következő évad előkészítésén dolgozott. „Július közepe előtt kész lesz két előadásunk, de nem szabadtérben és online-ban gondolkozunk” – mondta a Maszolnak Nagy Pál színházigazgató. Korábbi előadásaik közül egyet viszont bemutatnak az Udvarhely Táncműhely próbaterme előtti téren, vasárnap, június 14-én, 11 órától.   

A három éven felülieknek ajánlott előadást magyar népmesék nyomán írta, tervezte és rendezte, Aracs Eszter, fellép Szűcs-Olcsváry Gellért, Lukács Emőke, László Kata és Pál Attila.A járványügyi rendelkezések miatt a helyek száma korlátozott, ezért a színház arra kéri az érdeklődőket, hogy előre jelezzék részvételi szándékukat, hétköznapokon 11-15 óra között (legkésőbb péntek délután 15 óráig) a következő telefonszámokon: 0743 212131, 0266 212131. A jegyeket az előadás előtt egy órával lehet kiváltani, a színház jegypénztárában, gyerekeknek 5 RON, felnőtteknek 10 RON a belépő.

Amennyiben az időjárási viszonyok nem lesznek megfelelőek, egy másik időpontban tartják meg az előadást. Az előadás alatt maszk viselésére is kérik a nézőket a szervezők.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?