4 FAL 2 DAL – a Paprika Rádió házhoz viszi a kedvenceidet!

A Paprika Rádió megtöri a bezártságot és szabadon engedi Facebook-oldalát a zenészeknek! Minden este két dal erejéig erdélyi zenészek és magyarországi kedvencek veszik át az irányítást a rádió Facebook-oldalán. 

A Paprika Rádió ebben a formában is tenni szeretne hallgatóiért, azokért, akik felelősségteljesen, egymás érdekét tekintve otthon maradnak! Azokért, akik szeretik a zenét. Illetve azokért is, akikről a négy falon kívül csak kevesen tudják, hogy tehetségesek. A 4 FAL 2 DAL projekt célja, hogy az otthon töltött idő színesebbé és hasznosabbá váljon az erdélyi és magyarországi zenészek élő Facebook-bejelentkezéseivel. Az előadók 2 dalt játszanak: egy saját kedvencet és egy olyan szerzeményt, amelyet a jelenlegi állapotok között fontosnak tartanak.

A Paprikások remélik, hogy színt hozhatnak az estékbe, jól- és kevésbé ismert nevekkel, ezzel is teret adva az ismert hangok mellett számos rendkívül ügyes kezdő előadónak!  A 4 FAL 2 DAL első kiadása március 28-án, szombaton 20 órától (RO), Keresztes Ildikóval indul a Paprika Rádió Facebook-oldalán!

Részletek itt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?