Bejelentette első fellépőit az Awake-fesztivál

JP Cooper, Asaf Avidan és a White Lies is fellép a gernyeszegi Teleki-kastélyban megszervezett negyedik Awake-fesztiválon, augusztus 14. és 16. között.

2019-ben JP Cooper inkább az új albumának a kiadására koncentrált, ezért lemondta minden nyári fellépését, ám idén újra felkerült az Awake fesztivál lineupjára. John Paul Cooper angol énekes és dalszerző, aki leginkább a Perfect Strangers című dallal vált híressé. A brit Jonas Blues producer által kiadott dal a második helyet érte el a brit kislemezlistán 2016-ban.

Asaf Avidan, az izraeli énekes és dalszerző az Asaf Avidan & the Mojos zenekar tagjaként vált híressé, majd 2012 után kiadott három szóló albumot. Legismertebb száma a One Day/Reckoning Song (Wankelmut Remix), amelyben az elektronikus tánczene és a folk keveredik.  

A White Lies pedig egy londoni post-punk banda, 2009-es debütáló albuma, a To Lose My Life... az első helyet érte el a brit albumlistán, legújabb albumunk a Five pedig tavaly februárban jelent meg.

A Maros megyei kastélyfesztiválon ott lesz még a boszniai Dubioza kolektiv avant-garde dub rock banda és az Asian Dub Foundation brit elektronikus zenei együttes is. 2019-ben nagy sikert aratott a Vița de Vie és a Marosvásárhelyi Filharmónia közös koncertje, így idén is lesz hasonló fellépés a fesztiválon .

Fesztiválbelépő 139 lejtől vásárolható. Részletek itt

Kapcsolódók

Kimaradt?