A Pussycat Dolls is fellép az Untoldon

Fellépőket jelentett be csütörtök délelőtt a hatodik kiadásához érkezett kolozsvári Untold fesztivál. A főszínpadon többek között a kilenc év után újra összeállt Pussycat Dolls zenél.

A Pussycat Dolls 2019 végén állt ismét össze, visszatérésüket a React című dallal ünnepelték, de a 2000-es évek egyik legnépszerűbb lányzenekara régi, toplistás dalaiból is előad majd Kolozsváron.

Először lép fel Romániában az ausztrál Iggy Azalea, a Neversea fesztivál után másodszor koncertezik az országban Erzsébet királynő egyik kedvenc zenekara, az ír The Script, az Untoldon mixel majd a DJ Mag toplistájának első három lemezlovasa: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și David Guetta. Eljön Kolozsvárra a francia DJ Snake, a svéd Eric Prydz – az egyetlen előadó, akinek a Pink Floyd megengedte, hogy remixelje az Another Brick In The Wall című slágerét -, és az Above & Beyond is.

A fesztiválozók továbbá Amelie Lens, Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Tale of Us, Cirez D, Borgore, Dub FX, Netsky zenéjére bulizhatnak július 30. és augusztus 2. között.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?