Ezek a nemzetközi sztárok koncerteznek Romániában 2020-ban

Nyáron Celine Dion lesz Bukarest sztárvendége, 2020-ban a Judas Priest, Lara Fabian, Pink Martini és David Garrett is visszatér Romániába. FRISSÍTVE: Lara Fabian mégsem jön Kolozsvárra a franciaországi The Voice tehetségkutató programváltozása miatt. A jegyek árát visszafizetik, jelentették be Facebook-oldalukon a szervezők.

Visszatér Romániába az 50. születésnapját ünneplő Lara Fabian, aki Papillon című lemezével turnézik. Kolozsváron január 14-én, Bukarestben február 3-án lép fel. Január 23-án a finn Tarja Turunen lép fel a fővárosban.

Február 27-én és 28-án két koncertet is ad a bukaresti Palota Teremben Görögország egyik legnépszerűbb előadója, Nikos Vertis.

A fado szerelmesei ugyanitt a műfaj egyik legismertebb művelőjét, a portugál Marizát hallhatják március 7-én.

Szintén ezen a helyszínen Boney M-el nosztalgiázhatnak a rajongók: a 45 éves csapat március 8-án legnépszerűbb slágereit adja elő.

Kétszer is hallható a román fővárosban Pink Martini: március 30-án a Palota Teremben, 31-én pedig a Fratelli Studios klubban.

A tavasz további nagy nevekkel folytatódik Bukarestben: Goran Bregović és a Wedding & Funeral Orchestra április 2-án, 5-én Andra, 16-án a Cargo lép fel, május 29-től 31-ig a Retro Music Festival  keretében pedig a következő együttesek zenélnek majd a Romexpón: Bosson, A la Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. the Underdog Project, C&C Music Factory.

A 76 éves, 50 éves előadói karriert ünneplő Toto Cutugno legnépszerűbb slágereivel tér vissza a Palota Terembe május 29-én.

A bukaresti Római Arénákban július 21-én a Judas Priest koncertezik, szintén kerek, 50 éves évfordulót ünneplő setlisttel.A kétszeres Oscar- és ötszörös Grammy-díjas Celine Dion először lép fel Romániában, július 29-én a Nemzeti Arénában.

Visszatér David Garrett, aki október 21-én a bukaresti Palota Teremben, 23-án a kolozsvári BT Arenában lép fel erőteljes vizuális elemeket tartalmazó koncertjével.

Kolozsvár és vonzáskörzetének két nagy zenei fesztiválja közül egyelőre a július 15. és 19. között megszervezett bonchidai Electric Castle fesztivál jelentett be fellépőket, köztük az amerikai twenty øne piløts együttest, az Untold csak az időpontot tette közzé.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?