Szilveszteri műsorok az Erdély TV-ben

A könnyed műfaj kedvelőit, a kikapcsolódásra vágyókat várja a tv-készülékek elé az Erdélyi Magyar Televízió. Összefoglaltuk a fontosabb különkiadású műsorokat.

Szilveszter időszakában többször lesz lehetőség a Tokos Zenekarral találkozni az Erdély TV-ben. A kolozsvári zenekar újévi koncertjével december 31-én, kedden 13 óra 45 perckor hangolódhat a néző az újesztendőre, majd január 1-jén, szerdán 19 óra 15 perckor a zenekar újévi köszöntőjét vetíti a tv-csatorna.

Az óév utolsó napján, december 31-én, kedden a megszokott időpontban, 20 óra 30 perckor jelentkezik a Kultúrcsepp műsor különleges meghívottjával, Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író, dalszerzővel. Szintén aznap este a Hahota Színtársulat tavalyi szilveszteri kabaréjából vetít részleteket: 19 órától a Bankrablás, 20 órától a Fogászat és 21 órától az Utazás című részlet tekinthető meg. Az est fénypontját A Kolozsvári Magyar Opera szilveszteri gálaműsora, a Mi muzsikus lelkek című előadás jelenti, amely 21 óra 45 perckor kerül adásba.

 

Az újév első napjaiban Böjte Csaba ferences rendi szerzetes gondolataival töltődhet fel a néző. Január elsején 9 óra 15 perckor, január 2-án pedig 10 óra 5 perckor jelentkezik az Elmélkedések című műsor. Ugyancsak január elsején, szerdán 13 órától, majd ismétlésben 20 órától látható még az Üzenet szeretettel műsor újévköszöntő adása. Az est hangulatát emeli Selmeczi György A krónikás című vígoperája, amelyet a Kolozsvári Magyar Opera előadásában láthatnak 22 órakor az Erdélyi Magyar Televízió képernyőjén.

 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?