Decemberben vetítik a TIFF filmjeit Csíkszeredában

Az év utolsó hónapjában láthatják a csíkszeredai nézők azt a négy román filmet, amelyeknek a vetítését érdeklődés hiányában elhalasztották novemberben. A legjobb idei román játékfilmeket december 12-én és 13-án tekinthetik meg a Csíki Moziban, de immár nem a TIFF-karaván keretében.

A TIFF-karaván a 2019-ben bemutatott legjobb román filmeket hozta volna el Csíkszeredába novemberben, de annyira kevés jegy kelt el, hogy a szervezők a halasztás mellett döntöttek.

A Mo és a Parking című filmet december 12-én 18, illetve 20.30 órától vetítik a Csíki Moziban, az Arestet és a La Gomerát pedig 13-án, ugyancsak 18, illetve 20.30 órai kezdettel.

Az elmaradt novemberi vetítésekre vásárolt jegyek továbbra is érvényesek, de akinek nem felel meg az új időpont, visszaválthatja a belépőt a mozi jegypénztárában (amennyiben ott vásárolta), vagy az office@bilete.ro email-címen. Az újra kitűzött vetítésekre már elérhetők a jegyek bilete.ro oldalon, valamint a mozinál is megvásárolhatók (munkapokon 9 és 18 óra között, szombatonként pedig 10 és 15 óra között).

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?