Zaj és érzések - fotókon

Tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhetett pályamunkát a II. Sapixel Nemzetközi Fotópályázatra, amelynek díjátadó gáláját holnap, kedden, április 30-án tartják Kolozsváron. A verseny idei témája a „zaj és érzések” volt.

A II. Sapixel Nemzetközi Fotópályázat díjátadó gálájára április 30-án 18 órai kezdettel kerül sor a kolozsvári Diákművelődési Ház (Studház) Európa termében.

Az idei tematika a „zaj és érzések” volt, amelyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhetett pályamunkát a világ bármely pontjáról, valamint kiváló lehetőséget teremtett a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához.

 A Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat által meghirdetett nemzetközi fotópályázatra számos izgalmas, gyakorta újszerű pályamű érkezett Magyarországról, Romániából, Szlovéniából, Indiából, Németországból, Horvátországból, Portugáliából, Ausztráliából, Kínából, Kanadából.

A legjobb fotókból összeállított tárlat a gála után vándorkiállításként nemcsak Románia nagyobb településein lesz megtekinthető, hanem Budapesten, Mariborban, valamint számos más európai ország is tervben van.

A megnyitón megtekinthető lesz a 6 díjazott, valamint a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt  70 alkotás. A díjátadó gála nyilvános, a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak.

Kimaradt?