@tizenhét: önkeresésről szóló ifjúsági előadás látható Marosvásárhelyen

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának önkéntescsapata, a MaNóSzok új előadása, a @tizenhét lesz látható pénteken, este 7 órától, valamint október 15-én, kedden, délután 5 órától a Színház Underground termében.

A színház közleménye szerint egy csapat fiatal önkeresését mutatja be az előadás. Kaleidoszkóp-szerű a kép, amely egyéni történet-töredékekből tárulkozik elénk – vallomások, amelyek során önmagukkal, egymással és a világgal is szembesülnek a szereplők. Az előadás érdekessége, hogy helyben íródott, személyre szóló, tehát mindenki önmagát játssza benne.A közlemény hangsúlyozza, hogy az ifjúsági előadások fontos részét képezik a repertoárnak, hiszen ezzel igyekeznek ösztönözni a fiatalok színházba járását, nézővé válását.

Az előadásban Biró Sára, Csorvási Noémi, Hajdu Anna Blanka, Hegyi Eszter, Illyés Yvette, Kántor Renáta, Marton Orsolya, Nagy Krisztina, Róbert Szilárd, Simon Boglárka-Katalin és Tóth Szilárd játszik.

Az előadást Bélai Marcel és Demeter Márk Cristopher rendezi, a díszletet és jelmezt Oláh Réka tervezi, a dramaturg Cseke Tamás és Takács Réka, az előadásban Zádor Fanni is közreműködött.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?