Újra összeállnak a Mozaik darabkái – rajtra kész az Erdély TV napi műsora

Az Erdélyi Magyar Televízió idén tavasszal indult „közérzeti” műsora, a Mozaik a nyári szünet után elérkezett második évadához. Megmarad benne a biztonságot adó megszokott, de újdonságokból sem lesz hiány.

A szeptember 30-tól induló napi színes új rovatokkal bővül. Oxigén nevű állandó rovatában picit zöldebb vonal felé, az egymást váltó minirovatok pedig változatos témák, társadalmi kérdések, a 21. századi vívmányok, valamint a csináld magad életmód témaköreibe kalauzolnak majd. Ezek mellett ezután is láthatóak lesznek a megszokott rovatok, amelyek a filmek, az egészség, a szépségápolás, a gasztronómia és a közélet témaköreiben kalauzolják el heti rendszerességgel a nézőket.

A Mozaik csapatának célja, hogy még aktuálisabb, és emberközelibb legyen, ezért az új évad alatt szorosabb kommunikációt kíván létesíteni a környezetével. Így az év során várhatóan több kezdeményezést is elindít majd a nézők felé egy jobb párbeszéd érdekében. Erre szolgál többek között a Mozaik már meglévő Facebook-oldala, valamint az újonnan indult Instagram felülete is.

Kövessék a Mozaikot szeptember 30-tól minden hétköznap 18:20-tól az Erdélyi Magyar Televízióban!

 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?