Lecserélik Chuck Norrist, de visszatér Walker, a texasi kopó

A Walker, a texasi kopó a kilencvenes évek egyik kultikus sorozata, amely meghozta a világhírnevet Chuck Norrisnak. A sorozat olyannyira népszerű, hogy a Deadline értesülései szerint a CBS csatorna úgy döntött: ideje Walker, a texasi kopónak visszatérnie a tévéképernyőkre – ám ezúttal nem Chuck Norrissal a főszerepben.

A CBS csatorna korábban már feldolgozott olyan sikersorozatokat, mint a Hawaii Five-0 és a Magnum, ezúttal pedig Walker, a texasi kopón a sor. A főszerepben azonban nem Chuck Norrist láthatjuk majd, hanem az Odaátból és a Szívek szállodájából ismert, Jared Padaleckit, aki amúgy Texas szülöttje.

Az új sorozat történetében lesznek eltérések, nem követi mindenben az eredetit. A Deadline szerint az új változat a fedett rendőri szolgálatát befejező, és a szervhez visszatérő Walkerre fókuszálna, aki özvegyként, két gyerekét nevelve egy új, női partnerrel nézne szembe a bűnözőkkel.

Hogy valójában mikor kerül újra a tévéképernyőkre Walker, a texasi kopó, azt egyelőre nem tudni, csupán annyi biztos: a forgatókönyvírója Anna Fricke lesz.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?