Az ősz java: fotókampányt indít az Erdély TV

Az ősz java mottóval szeptember első felében indul az Erdélyi Magyar Televízió őszi évada. A megújult műsorkínálat mellett a televízió egy izgalmas kampányt is indít. Ennek lényege: profi és amatőr fotósok munkái révén mutatja meg az őszi erdélyi tájat, ennek hangulatait, rejtett pillanatait.

A fotókampány kettős céllal indul: egyrészt szeretné megismertetni, népszerűsíteni az Erdélyben élő és alkotó fotóművészeket, másrészt pedig szeretné minél színesebben, változatosabban bemutatni azt a vidéket, amely nemcsak szülőföld és otthon, hanem egy olyan varázslatos vidék, amelynek mindig felfedezhetjük egy, még ismeretlen arcát.

A kampányban részt vehetnek amatőr vagy profi fotósok, akik lencséjükön keresztül az ősznek egy különleges mozzanatára irányítják figyelmünket. A kampány 2019 november elejéig tart, addig a tv-csatorna folyamatosan várja a témához kapcsolódó fotókat az office@erdely.tv e-mail-címre. A legalább 1920*1080 pixel felbontású, fekvő képek műsorszignálként köszönnek majd vissza a képernyőről a fotó címének és készítőjének a megjelölésével.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?