Házhoz szállítják a filmfesztivált a TIFF-esek

A kelet-közép-európai fesztiválok között is egyedi a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) ma induló kezdeményezése, a streaming platform, amelyen román és nemzetközi filmek lesznek elérhetőek havi 5 euró + TVA-ért.

A TIFF Unlimited oldalán a 2019-es, és az előző évek fesztiváljainak válogatása mellett olyan szerzői, független vagy díjazott filmek lesznek elérhetőek, amelyek más csatornákon nem hozzáférhetőek, jelentették be csütörtökön. Az online kínálat havonta frissül.Június 9-ig több kedvezményes bérletcsomag közül is válogathatnak a filmrajongók, és egy ingyenes hónapot is kapnak ezek mellé. A bérletakciótól függetlenül minden regisztráló egy ingyenes hetet kap.

Az elsők között elérhető a honlapon a Melancholia (r. Lars von Trier), a Saul fia (r. Nemes László), a Mocsárvidék (La isla mínima, r. Alberto Rodríguez), A törzs (Plemja, r. Miroslav Slaboshpitsky), Nader és Simin - Egy elválás története (Jodaeiye Nader az Simin, r. Asghar Farhadi), Adèle élete (La vie d'Adèle, r. Abdellatif Kechiche), Holy Motors (r. Leos Carax), A nimfomániás vol. 1 és vol. 2 (Nymphomaniac: vol. 1, vol. 2., r. Lars von Trier), Eszeveszett mesék (Relatos salvajes, r. Damián Szifron), Hirtelen az üresség (Enter the Void, r. Gaspar Noé), stb.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?