A Foreign Beggars és az Alle Farben is jön a Vibe-ra


-A A+

Újabb nemzetközi előadókat jelentettek be a Vibe szervezői: Alle Farben német lemezlovas és a brit Foreign Beggars is ott lesz idén a Maros-parton.

Alle Farben imád kísérletezni a zenével, szívesen dolgozik együtt más muzsikusokkal, amiből érdekes műfaji keveredések születnek, néha még klasszikus zene és swing is beszivárog a dalaiba. Nem kell meglepődni azon sem, ha a Maros-parton lévő buli sátorban hirtelen Csajkovszkij is felcsendül majd éjszaka. A komolyzene persze csak díszítés Alle zenéjében, a berlini DJ ugyanis főleg technóra, minimalra és house-ra építi az ütemvezetését. „A berlini éjszakák hangulata költözik Marosvásárhelyre Alle Farben-nel. Színes, határtalan, és mindig nagyon keskeny sávban egyensúlyoz a dekadencia és az öröm között” – mondta Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató. Érdekesség, hogy Alle Farben eddig több mint 150 élő koncertet adott és olyan fesztiválokon zenélt, mint a Tomorrowland és a Lollapalooza.A brit Foreign Beggars teljesen mást hoz a Vibe-ra, mint az eddig bejelentett együttesek. Ütős alapokat és kemény rappet kapunk majd, az mc-k dubsteppel tekerik a hangulatot egy metál koncert intenzitására. Azoknak, akik nem ismernék a Foreign Beggars-t, a szervezők a tizennégy milliós nézettségű Contact című számot ajánlják.

A harmadik Vibe-on fellép még a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó meghívottja, Lost Frequencies, és olyan magyarországi zenekarok, mint a Punnany Massif, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega, Follow the Flow, Horváth Tamás, Krúbi, Fran Palermo, YesYes, Sky Fanatic és Drop The Cheese. Visszatér a Wellhello, ByeAlex és a Slepp, Intim Torna Illegál és Kistehén is. Ott lesznek még a hip-hop képviseletében Saiid, NB és persze a Bëlga. Az X-Faktor győzteseiről sem feledkeztek meg a szervezők, a Vibe-on ott lesz a hazai kedvenc USNK.

A Vibe tudásfórumának, a Kolinak eddig bejelentett nevei: a közösségi média mém-sztárja, Tibi atya, a millenniumi nemzedék írónői: Kemény Zsófi, Kali Ágnes és Lupescu Kata, Kádár Magor, aki arra keresi a választ, miért (nem) fekszik a jelenlegi oktatás a millenárisoknak, Seer László, aki a számítógép- és robot generációk fejlődését jogi és IT szempontból közelíti meg. Vitus-Bulbuk Emese pszichológus az új nemzedék felnőtté válásáról, Koltai Balázs az innovatív vállalkozásokról tart előadást, az Amigos a gyerekekért alapítója, Fábián Sára a társadalmi vállalkozásokról fog beszélni. Jön Joós Andrea, aki tanár, tréner, rádiós, televíziós műsorvezető és Morcz Fruzsina, a Zeneipari Hivatal nevet viselő, zeneipari képzésekkel foglalkozó iskola képviselője, aki a szakma legújabb változásairól fog mesélni, közölték a szervezők.

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X