Új nemzetközi fellépőt jelentett be a VIBE Fesztivál

A dupstep műfajban alkotó Modestep DJ Settel bővült a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál fellépőlistája.

A szervezők közleménye szerint a kétszáz millió fölötti Youtube-nézettséggel rendelkező brit duóra elsősorban az intenzív, basszus vezérelte dallamok jellemzőek. A dubstep műfaj egyik legnagyobb úttörője 2010-es megalakulása óta többször került a nemzetközi slágerlisták élére, például a Feel Good, az Another day vagy a pikáns klippel rendelkező Sunlight számokkal.

„A VIBE történetének eddigi legnagyobb előadóit sikerült idén Marosvásárhelyre hívnunk, a nemzetközi sztárfellépők mellett Magyarország toplistás zenekarai és Erdély legjobb lemezlovasai is fellépnek. A lista még nem teljes, sőt, nemzetközi fellépők is várhatóak még” – mondta Polacsek Péter, a fesztivál kommunikációs koordinátora.

A harmadik VIBE-on fellép a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó meghívottja, Lost Frequencies, és a legismertebb magyarországi zenekarok, mint a Punnany Massif, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega, Follow the Flow, Horváth Tamás, Krúbi, Fran Palermo, YesYes, Sky Fanatic és Drop The Cheese. Visszatér a Wellhello, ByeAlex és a Slepp, Intim Torna Illegál és Kistehén is. Ott lesz a hip-hop képviseletében Saiid, NB és persze a Bëlga. Az X-Faktor győzteseiről sem feledkeztek meg a szervezők, a VIBE-on ott lesz a hazai kedvenc USNK.Véget ért a fesztivál tehetségkutatója is, ahol feltörekvő DJ-k és zenekarok mérkőzhettek meg. A VIBE Instagram-közönsége döntött: a lemezlovasok közül Dj Otto Fischer, Dj Potter, Morar Roland, Goldyn keverik a biteket, a Black Box nevű új színpadon Dj Mate és Norby lép fel, az együttesek közül pedig Hit Factory, Hopsterz, VAHÚR csodát lát és Szuverén Krú nyertek fellépési jogot. A versenyre összesen több mint ötvenkétezer szavazat érkezett. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?