A Limp Bizkit jön az Electric Castle-re

Júliusban a bonchidai Bánffy-kastély udvarán lép fel a háromszor Grammy-díjra jelölt Limp Bizkit, a zenekar, amely az elsők között ötvözte a rock és a rap stílusokat.

A július 17. és 21. között zajló Electric Castle közönsége az olyan Limp Bizkit-klasszikusok mellett, mint a Rollin, a Break Stuff vagy a MyGeneration várhatóan újdonságokra is számíthat, közölték a fesztiválszervezők.További visszaigazolt fellépő a bonchidai fesztiválon Nils Frahm német zongorista, zeneszerző, aki a klasszikus és az elektronikus zenét ötvözi, és egyszerre két-három klaviatúrát szólaltat meg „hipnotikus” koncertjein.Jön a Chvrches skót synth-pop csapat is, a brit Zomboy dubstep DJ, a bass stílus kanadai képviselője, a Zeds Dead, a velük gyakran közreműködő San Francisco-i Jauz, és az egyik legnépszerűbb izraeli előadópáros, a psytrance-t játszó Infected Mushroom.A Sigma három év után második lemezével tér vissza a fesztiválra, az Ausztráliában már komoly sikereket maga mögött tudó Gangs of Youth pedig először mutatkozik be a romániai közönségnek. Az EC főszínpadán lép fel a Lamb duó is, amely azért is érdekes, mert egyik tagja, Andy Barlow a U2-val is dolgozott producerként.

Először lép fel a fesztiválon a dél-londoni hip-hopot, azaz grime-ot játszó együttes: a Giggs. Ínyencfalatnak ígérkezik a francia, mexikói, török zenét ötvöző Polo & Pan, és a két markáns amerikai női előadó, a The Black Madonna és a TOKiMONSTA, ez utóbbi ráadásul az első ázsiai származású női zenei producer, akit Grammy-díjra jelöltek.

Az Electric Castle eddig bejelentett fellépőinek listája ide kattintva olvasható, ugyanitt válthatók bérletek is a következő négy hétre érvényes kedvezményes áron, 499 lejért, illetve napijegyek 199 és 299 lej közötti áron.

Kapcsolódók

Kimaradt?