Közélet, divat, életmód – új, naponta jelentkező élő műsort indít az Erdély TV

Napi színes szlogennel indul az Erdélyi Magyar Televízió "közérzetinek" szánt új, napi műsora, a Mozaik.

A minden hétköznap 18:20-kor jelentkező fél órás élő műsor két házigazdája, a Pszichotrillákból és az Erdély FM-ből ismert Badics Petra, valamint a Kincsvadász és a Kincsesládánk, Erdély műsorok szerkesztő-műsorvezetője, Ambrus Laura lesznek. Ők heti váltásban beszélgetnek majd napi aktualitásokról a vendégekkel.

Munkájukat három szerkesztő segíti majd. De a műsorban köszönnek vissza a tévécsatorna már korábban is létező tematikus rovatai, ezek mellett lesznek új rovatok is. A Mozaik a politika, a közélet, a divat, a kultúra, az egészség és életmód, illetve a filmek világát tárja a nézők elé.

 

Az Erdélyi Magyar Televízió tavaly decemberben ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját, az intézmény életében újabb mérföldkövet jelent a Híradó kiegészítésének és a "közérzeti" témák feldolgozására szánt Mozaik. Szepessy Előd főszerkesztő három közvetítőtáska megvásárlását jelentette be, ezek segítségével kapcsolnák be a műsorba a kolozsvári, bukaresti és székelyföldi megszólalókat.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az Erdélyi Magyar Televízió műsorkínálatában legyen egy olyan napi műsor, ami színes témákkal, bejátszásokkal érdekes meghívottakkal és változatos rovatokkal ki tudja egészíteni a Híradót, ugyanakkor másképp foglalkozik olyan napi aktualitású témákkal, eseményekkel, ami a néző számára érdekes” – mondta el az Erdély TV főszerkesztője.

 

A Mozaikot több hónapos előkészítés után indítja március 4-én az Erdélyi Magyar Televízió. A díszletet a magyarországi Asbót Kristóf tervezte. A Mozaik csapata egy jól felépített, műszakilag és arculatában is profi, színvonalas műsort ígér a nőzőknek.

A műsor Facebook-oldala már aktív, itt napi szinten jelentkeznek újdonságokkal a szerkesztők, de az Erdélyi Magyar Televízió Instagram oldalára is töltenek fel tartalmakat. A Mozaik online is követhető március 4-től minden hétköznap 18:20-tól az Erdély TV Youtube-csatornáján.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?