Újabb magyar szinkronos rajzfilmet forgalmaznak Erdélyben

Kókusz Kokó, a kis sárkány újabb kalandokkal érkezik a romániai mozikba február 22-től.

Számos városban nem csupán román, hanem magyar szinkronnal is megnézhető vagy megnézhető lesz az animáció, a Cine Europa forgalmazásában. Korhatár nélkül, ajánlják kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mától megtalálható a magyar szinkronos verzió a következő mozik műsorán:

  • Marosvásárhely (Cinema City, Művész mozi)
  • Maroshévíz (Călimani mozi)
  • Sepsiszentgyörgy (Művész mozi).

Hamarosan Kolozsváron, Udvarhelyen és Csíkszeredában is műsorra kerül a mesefilm. A pontos időpontokról tájékozódni lehet a Cine Europa Facebook-oldalán.

Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet hallott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni.

Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint a vízi sárkányok a felelősek. Mindenkinek azonnal el kell hagynia a fedélzetet, a partra szállás közben pedig eltűnik Matilda, a kis süni. Amíg Kokó és Oszkár barátjukat keresik, a többi sárkány próbál biztonságban eljutni a táborhelyükre. Vajon sikerül megbékíteni a folyamatosan perlekedő tűzokádó és vízi sárkányokat és vajon a kis Kokó megtalálja süni barátját?

Kapcsolódók

Kimaradt?