A kolozsvári USNK már biztosan fellép ezen az erdélyi fesztiválon

USNK, Punnany Massif, Halott Pénz – új fellépőket jelentett be a Marosszentgyörgyön július 4-7. között megszervezett VIBE Fesztivál.

Punnany Massif, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega, Follow the Flow, Horváth Tamás, USNK és Krúbi először vesz részt a VIBE-on, jelentette be Rés-Konrád Gergely fesztiváligazgató. Újra fellép a Wellhello, Fluor Tomiék, akik lassan bérletet váltanak a fesztiválra, de Bye Alex és a Slepp, az Intim Torna Illegál és a Kistehén is követi őket a visszatérők sorában.Idén újra erős lesz a hip-hop vonal: Saiid, az Akkezdet Phiai felbomlása után egyedül jön a VIBE-ra. Ismét jön NB és a tavalyi kihagyás után az állandó kedvenc Bëlga. Az eddigi line-up egyik színfoltja a kortárs magyarországi zeneipar egyik legjobb bandája, az indie folkot és alternatív rockot játszó Fran Palermo. A lista messze nem teljes, hátra vannak még a nemzetközi DJ-k, illetve magyarországi és erdélyi DJ-ket és zenekarokat is fognak még bejelenteni a szervezők.

Február 17-ig várják az erdélyi előadók jelentkezését

A fesztivál idén is teret ad a feltörekvő előadóknak: januárban elindult a jelentkezés az Epic Music Battle 2019-re, melynek első nagy sikerű kiadására több, mint ötven előadó jelentkezett. Idén február 17-ig tart a regisztráció. Ezután a fesztivál zsűrije kiválasztja a legjobbakat, majd a VIBE Instagram-oldalán a rajongók szavazhatnak a kedvenceikre. További részletek az Epic Music Battle oldalon.

A VIBE Koli izgalmas témával, a generációk közötti különbségekkel jelentkezik, ezúttal viszont a kétezres években felnőtteket hasonlítva a kétezertizesekhez. Az előadások egy része a témát fogja körbejárni, részleteket és előadókat pedig hamarosan közölnek, ígérik a szervezők.

Február 16-ig a Yellow bérletek ára 149 lej, ezután 179 lejbe kerül a Blue bérlet, majd ezt követi 209 lej értékben a Magenta bérlet. A helyszínen 250 lejért vásárolható bérlet. Elkezdődött a 399 lejes VIP jegyek értékesítése is. Részletek itt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?