Háromszéki dobos lép fel A Dal 2019 második válogatójában

Szombat este a második élő válogatóval folytatódik A Dal 2019 műsor a Duna Televízióban, a bemutatkozó tíz produkció egyike a yesyes Incomplete című dala.

A 2016-ban alakult, elektronikus pop stílust képviselő duó tagjai a kézdivásárhelyi dobos, Katona Tamás és a budapesti énekes-harmonikás Szabó Ádám, akik az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójaként működő tévéműsor 2018-as kiadásában a döntőig jutottak el.A szombati élő műsorban színpadra lép még az Acoustic Planet (Nyári zápor), Diana (Little Bird), Fatal Error (Kulcs), Gotthy (Csak 1 perc), Hajdu Klára (You’re Gonna Rise), Heatlie Dávid (La Mama Hotel), The Middletonz (Roses), The Sign (Ő), Vavra Bence (Szótlanság).

Az együttesek továbbjuttattásában a nézőknek is fontos szerepe van. A Dal 2019 honlapján szereplő információk szerint az első válogatóban Szekér Gergő Madár, repülj! című dala, valamint Oláh Gergő előadásában a Hozzád bújnék egyaránt 41 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől összesen. 39 ponttal jutott tovább Antal Tímea feat. Demko Gergő dala, a Kedves Világ!, negyedikként a Konyha együttes és a Százszor visszajátszott 38 ponttal, ötödikként pedig a Nomad zenekar A remény hídjaival, 35 ponttal. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival DENIZ és az Ide várnak vissza című dal lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?