Főzőcske-tanoda szakmabelieknek és háziasszonyoknak


-A A+

Gasztronómiai tanulmányi napokat szervez Háromszéken a magyarországi közmédiákat egyesítő MTVA, az Erdélyi Gasztronómiai Szövetség és a Szék-helyek hírportál.

Az április 19-ei szakmai napra a szervezők az erdélyi vendéglátásban dolgozók jelentkezését várják. Az egész napos, magyar nyelvű programon Rigler Dávid gasztronómiai tanácsadó, a Gasztróangyal műsormunkatársa, Prohászka Béla, Venesz-díjas mesterszakács, a békéscsabai Csülökfesztivál gasztronómiai házigazdája, Tarsoly József, Eger Város hegybírója, az Egri Bikavér Ünnep főszervezője tart előadást és bemutatót. A sepsiszentgyörgyi Park Hotelben (Gábor Áron utca 12-14.) 10 órakor kezdődő rendezvényen való részvétel ingyenes, de kérjük előzetes jelentkezését a 40 722 500-347 telefonon, vagy a seft@planet.ro email címen.Gasztronómiai kézdikisebb2012

Az április 20-ai, a háziasszonyoknak szóló tanulmányi napnak a kézdivásárhelyi Székely vendéglő (Iskola utca 1.) ad otthont. Az előadók megegyeznek az előző napon fellépőkkel, s a főzőbemutatón a nézőközönség bevonásával vetik össze a hagyományokat a korszerű konyha eredményeivel. A 10 órakor kezdődő rendezvényen való részvétel feltétele egy kézzel, vagy géppel írt családi recept. Jelentkezni a 40 742 210-505 telefonon, vagy a tothlaszlokezdi@gmail.com email címen lehet.

Mindkét bemutatóra a jelentkezési határidő: 2013. április 16.

HIRDETÉSKapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X