Szilveszteri műsorok az Erdély TV-ben

Szórakoztatás, jó zene, tartalmas műsorok – ez az Erdélyi Magyar Televízió kínálata az év utolsó napján és ilyen hangulatban köszönti a nézőket az új esztendőben is.

Az Erdély TV december 31-én a marosvásárhelyi Hahota Színtársulat Puskás Győző 50. születésnapjára szervezett tavalyi előadásából vetít részleteket: 13 órától a Napóleon, 14:30-tól a Sakk, 15:40-től az Üzlet, az üzlet című részlet tekinthető meg. Szintén hétfőn látható a Bartók kivirágzott fái című népzenei koncert 2017-es felvételének I. része 12 órától, illetve a II. része 13 óra 30 perctől.

A megszokott időben, 20 órakor jelentkezik a Zebra című műsor, amelynek meghívottja Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa magyar énekes, előadóművész, műsorvezető, újságíró.

 

Szilveszter este 9 órakor a Kolozsvári Magyar Opera idei előadásával: Kálmán Imre Csárdáskirálynőjével kedveskedik nézőinek az Erdélyi Magyar Televízió, és éjjel 1 órakor az idei Harmonia Cordis Nemzetközi Gitárfesztiválon fellépő Rosenberg Trio koncertfelvételét vetíti.

Január elsején részlet látható a marosvásárhelyi Hahota Színtársulat tavalyi szilveszteri kabaréjából: Nincs mese című kabaré-előadás 16 óra 15 perckor az Erdélyi Magyar Televízióban. Kedden 20 óra 30 perckor jelentkezik az Artériák műsor, amelyben a Bonus Pastor Alapítványról lesz szó, majd 21 óra 30 perckor az Erdélyi Kávéház vendége György Botond humorista, szociológus.

 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?