A Pécsi Nemzeti Színház is fellép az aradi fesztiválon

11 előadás és egy koncert lesz látható a november 15. és 25. között Aradon megszervezett 24. Nemzetközi Klasszikus Színházi Fesztiválon. A főleg bukaresti társulatok előadásait felvonultató szemlén két magyar nyelvű előadás is lesz.

November 15-én, csütörtökön az Aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház bemutatójával kezdődik a fesztivál. A Csehov nyomán készült ză] Pes©ăruș című előadás rendezője Catinca Drăgănescu. Szintén a Sirályt adja elő Andrei Șerban rendezésében bukaresti unteatru, az orosz drámaíró Három nővér című darabját pedig a fővárosi Nottara színház társulata Raluca Rădulescu rendezésében.Fellép a Pécsi Nemzeti Színház a 12 dühös ember című előadásával, és látható lesz a Gyulai Várszínház, az Aradi Kamaraszínház, valamint az Aradi Ioan Slavici Klasszikus Színház Rosencrantz és Guildenstern halott című előadása is.

Az előadásokra csütörtöktől lehet jegyet váltani a színház jegypénztáránál keddtől péntekig 10 és 14, illetve 17 és 19 óra között, szombat-vasárnap 10 és 12, illetve 17 és 19 óra között, valamint online. A teljes program itt olvasható.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?