Könyvvásárral bővült a X. Nagyváradi Könyvmaraton

Október 4–7. között a Szigligeti Színház stúdiótermeiben könyvbemutatókkal, könyvvásárral, fellépésekkel várják az érdeklődőket a szervezők: a Várad kulturális folyóirat, a Holnap Kulturális Egyesület és a Szigligeti Színház.

Magyarországi és hazai kiadók kínálják majd könyveiket a maraton ideje alatt, az érdeklődők az Ábel Kiadó, a Bookart Kiadó, az Europrint Kiadó, a Holnap Kulturális Egyesület, a Kossuth Kiadó, a Lector Kiadó, a Naphegy Kiadó, a Noran Libro Kiadó, az Országos Széchényi Könyvtár Kiadója, a Pont Kiadó, a Szigligeti Színház, a Várad Kiadó és a Ventus Libro Kiadó újdonságai közül válogathatnak majd. A könyvvásárnak és a beszélgetéseknek a fehér terem ad otthont, a fellépéseket a fekete teremben láthatják majd.

Csütörtökön például Szávai Géza, a Pont Kiadó vezetője az egyik meghívott, aznap láthatják a Dimény Áron kolozsvári színművész estjét, és az Élő Várad mozgalom legújabb, Ars poetica című performanszát.

Pénteken például Fiatal Írók Szövetsége tagjaival, Demény Péterrel és Gáspárik Attilával találkozhat a közönség. Szombaton a dráMÁzat IV. pályázat kötetét és Balázs Imre József új könyveit is bemutatják, este pedig A. G, Weinbergerrel tartanak zenés beszélgetést. A X. Könyvmaraton és könyvvásár részletes programját itt olvashatják

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?