Böjte Csaba és a dévai gyermekotthon lakói megtöltötték a Budapest Sportarénát

Nagyszabású produkcióval, neves sztárvendégekkel ünnepelték a Dévai Szent Ferenc Alapítvány megalakulásának 25. évfordulóját csütörtökön a Papp László Sportarénában.

„Rendhagyó tanévnyitóként” harangozta be korábban a Jobb velünk a világ! című jótékonysági koncertet az M5 kulturális csatornának a ferences rendi szerzetes. A dévai Szent Ferenc Alapítvány több száz gyermeke a sérült előadókból álló Nemadomfel Együttessel és elismert zenészekkel lépett színpadra. A produkcióhoz többet között csatlakozott az Edda Művek, Presser Gábor, Ákos, Oláh Ibolya, Szikora János és a Republic is.

„A Jobb velünk a világ! néven meghirdetett közös jótékonysági koncerttel, amelyen csaknem száz gyerek lép fel, azt szeretnék üzenni a társadalomnak és a fogyatékossággal élő sorstársaknak, hogy akármilyen hátrányos helyzetben is él valaki, nem szabad feladnia, általa is jobb lesz a világ” – fogalmazott korábban az MTI-nek Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője.

A 24.hu helyszíni tudósításából kiderül: az eseményen az alapítvány munkatársainak, önkénteseinek mondott köszönetet Böjte Csaba, külön méltatva mindenkit.

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány 2 135 gyermeket gondoz. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?