Szászrégenben vendégszerepel a marosvásárhelyi színház

Szászrégenben vendégszerepel Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május című tragikomédiája, Harsányi Zsolt rendezésében.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának közleménye szerint a 12 éven felülieknek ajánlott előadás Szászrégenben az Eugen Nicoară Művelődési Házban tekinthető meg pénteken este 6 órától.Az egy női és hat férfiszerepet felsorakoztató pörgő humorú kortárs szöveg mindössze két színész bravúros alakításában került színpadra, az előadók: Gecse Ramóna és Galló Ernő. Az előadás látványtervezője Puskás Gyopár.

„Az előadás érdekessége egyértelműen abban áll, hogy női szerepből egy van, amely lineárisan halad az abszolút lelkesedéstől az abszolút kiégettség felé, férfi szerepből viszont hat különbözőt láthatunk, amely végső soron ugyanazt illusztrálja: a behálózhatatlanságot” - írta Bartha Réka A sokarcú nő és a május hat változata című kritikában a Brassói Lapokban.

Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május című tragikomédiáját a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Akadémiai Műhelyével koprodukcióban, Harsányi Zsolt rendezésében mutatta be a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata.

Kapcsolódók

Kimaradt?