Illés-slágerekből összeállított előadást játszanak Aradon

A Tied a világ! című, Illés-slágereket tartalmazó zenés társasjátékkal vendégszerepel az Aradi Kamaraszínházban a Budapesti Játékszín, Bródy János, Feke Pál és Puskás Peti is fellép.

Szeptember 6-án olyan előadással folytatódik az Aradi Kamaraszínház 2018-as évada, amely a magyar könnyűzenei élet egyik kitörölhetetlen, és azóta is meghatározó zenei formációjának dalait éleszti újra: az Illés zenekar slágereit. Az előadást Szente Vajk rendezte, játssza Bródy János, Feke Pál, Gubik Petra, Vecsei László, Nagy Sándor, Puskás Péter, Szerednyey Béla és Gieler Csaba, a zenekarvezető Szörényi Örs, aki dobol is, a billentyűkön pedig Reviczky Balázs, gitáron Kékkői Zalán, basszusgitáron Pethő Gábor játszik.A társulat közleménye szerint a Tied a világ! című előadást szabadtéren, az Arad Megyei Kulturális Központ udvarán lévő Nyári Színházban játsszák, rossz idő esetén a nagyszínházban.

A 20 órakor kezdődő előadáson húsz Illés-sláger hangzik el kiváló fiatal művészek előadásában, a zenés játékot Bródy János jelenléte teszi igazán egyedivé.Az előadásra minden kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes. Jegyek online, valamint a nagyszínház pénztárában és előadás előtt a helyszínen válthatók 15 és 20 lejes áron.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?