Újabb erdélyi kamionsofőrt találtak holtan külföldön

Életét vesztette Franciaországban egy romániai cég nyerges vontatójának Beszterce-Naszód megyei vezetője. Florin Ciuntereit holtan találták egy benzinkúthoz közeli parkolóban, vélhetően szívinfarktust szenvedett.

A hivatásos kamionsofőr egy Beszterce-Naszód megyei Volvo nyerges vontatóval szállított árut Barcelonából a németországi Bielefeldre. Franciaországban járt már, amikor hozzátartozóival utoljára telefonon beszélt. Ez két napja volt, azóta nem adott életjelet magáról, a hívásokra nem válaszolt.

Kétségbeesett hozzátartozói a Facebookon is közzétettek egy felhívást a hivatásos kamionsofőrök csoportjában, így próbáltak a nyomára bukkanni. A férfi nyerges vontatóját az egyik kollégája fedezte fel egy benzinkúthoz közeli parkolóban, Nancy közelében. Florin Ciuntereire holtan talált rá a vezetőfülkében. A francia hatóságok vizsgálják a haláleset körülményeit.

Az Írországban megvert, illetve az Olaszországban holtan talált férfi után az erdélyi sofőr a harmadik romániai kamionos, aki külföldön veszítette életét az elmúlt hetekben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?