FRISSÍTVE - Lezuhant egy utasszállító repülőgép, sokan meghaltak

Lezuhant egy Boeing 737 utasszállító repülőgép Havanna közelében. FRISSÍTÉS: Miguel Díaz-Canel kubai elnök bejelentette, hogy sokan meghaltak.

A gép röviddel a José Martí nemzetközi repülőtérrel történt felszállást követően csapódott a földbe - jelentette a kubai állami média. Az AFP szerint 104-en tartózkodtak a fedélzetén. Az áldozatok számáról egyelőre nincsenek információk.

FRISSÍTÉS:  Sokan meghaltak a Havanna közelében bekövetkezett repülőgép-szerencsétlenségben - jelentette ki pénteken Miguel Díaz-Canel kubai elnök. Az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozó repülőtéri források szerint a Cubana de Aviación nevű kubai légitársaság egyik Boeing 737-es utasszállító repülőgépéről van szó, amely a kelet-kubai Holguín városába tartott.

Az AP amerikai hírügynökség a kubai állami televízióra hivatkozva beszámolt arról, hogy a repülőgép a közeli Santiago de las Vegas közelében zuhant le. Az EFE spanyol hírügynökség jelentette, hogy a repülőtér környékén vastag füstoszlop látható, a helyszínre számos tűzoltó, rendőri és egészségügyi egység érkezett.

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?