Nézze újra nálunk Orbán Viktor győzelmi beszédét


-A A+Sorozatban harmadik miniszterelnöki mandátumát kezdheti el Orbán Viktor Fidesz-elnök, ugyanis a Fidesz-KDNP pártszövetség megnyerte a vasárnapi országgyűlési választásokat. Kiküldött munkatársunk ott volt a budapesti Bálna előtti téren, ahol a győzelem biztossá válása után Orbán Viktor beszédet intézett összegyűlt híveihez.

"Győztünk!" - ezzel kezdte beszédét az összegyűlt tömeg előtt a kormányfő, a Fidesz elnöke, aki úgy fogalmazott: a magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett. "Egy nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget kaptunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédjük, megvédhessük Magyarországot" - mondta Orbán Viktor. Kiemelte: Magyarország még nem tart ott, ahol szeretnék, de már elindult a saját maga választotta útján. "Együtt fogunk ezen az úton végigmenni" - ígérte a kormányfő.

A miniszterelnök köszönetét fejezte ki a választóknak, külön a Fidesz-KDNP-re szavazóknak, amiért kitartottak mellettük az elmúlt években.

Köszönetet mondott továbbá a külhoni magyaroknak, akik "segítettek megvédeni az anyaországot",

valamint Jaroslaw Kaczynskinek, a lengyel kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökének és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfőnek is a támogatásért. Emellett megköszönte a Fidesz segítőinek, önkénteseinek munkáját, továbbá azoknak is köszönetét fejezte ki, akik "imádkoztak értünk és értem". Végül feleségének, Lévai Anikónak mondott köszönetet. "Mindent köszönök, Soli Deo gloria" - zárta szavait Orbán Viktor, majd a Fidesz és a KDNP vezető politikusai a Bálna előtt összegyűlt emberekkel elénekelték a Kossuth-nótát, ezt követően pedig a Himnuszt. A miniszterelnök a Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! köszöntéssel búcsúzott.

A magyar miniszterelnök beszéde előtt az összegyűlt tömeg kitörő örömmel fogadta az egyes fideszes jelöltek egyéni választókeróleti győzelmét.

 

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X