Háromszéki kamionos gyilkolt Szigetszentmiklóson

Őrizetbe vett a magyar rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint megölt egy takarítónőt egy szigetszentmiklósi szállodában. Úgy tudjuk, hogy a gyanúsított egy nagybaconi kamionos.

A magyarországi sajtó beszámolói szerint a 31 éves F. Zs. Lóránd csütörtök este egy szigetszentmiklósi wellnesközpont vendégeként ütötte agyon a létesítmény alkalmazottját. A támadót a helyszínre érkező járőrök fogták el, majd állították elő péntek hajnalban.

A férfi és a szálloda alkalmazottja a 24.hu információi szerint először azért szólalkozott össze, mert a vendég összejárta a frissen felmosott padlót. Amikor a takarítónő ezt szóvá tette, F. Zs. dühében ütni kezdte a nőt, aki végül belehalt a sérüléseibe. Bár eredetileg halált okozó testi sértés miatt indult ellene eljárás, emberölés miatt hallgatták ki, vették őrizetbe, illetve kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Maszol információi szerint a gyanúsított egy nagybaconi férfi, román-magyar állampolgár, egy nagy fuvarozási cég kamionosa. F. Zs. Lóránd egyébként marosvásárhelyi születésű, és Facebook-adatai szerint felsőfokú végzettsége is van: a marosvásárhelyi Petru Maior Egyetemen szerzett diplomát.

Kimaradt?