Semjén Zsolt megtalálta a nőket érő zaklatások ellenszerét

A nőket érő zaklatások legjobb ellenszere a tömeges iszlám bevándorlás megfékezése – mondta Semjén Zsolt a Magyar Nemzetnek.

"Az a helyzet, hogy ezek [a zaklatási ügyek] el fognak törpülni amellett, amikor majd iszlám tömegek lesznek itt és arról, hogy mi a nők helyzete a saria árnyékában, az iszlám világban, arról érdemes megkérdezni azokat a nem muszlim nőket, akik iszlám környezetben élnek" – nyilatkozta a miniszterelnök-helyettes egy zalaegerszegi fórum után a napilapnak. 

"Tehát ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában, kendő nélkül és szabadon élhessen mint nő, akkor a legfontosabb dolog az, hogy a migrációt megállítsuk, és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saria árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek. Ezért minden hölgyet arra kérek, hogy azt gondolja meg, hogy ha ő szabadon, nőként akar élni, akkor most az a legfontosabb, hogy illegális migráció ne fenyegesse őket" - fejtegette a politikus.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?