Elfogták az Iszlám Állam rettegett hóhérát, a Bulldózert

Nyilvánosságra hozták azt a felvételt, amelyen az Iszlám Állam hatalmas termetű kegyetlen hóhéra látható, akit a napokban fogott el a szíriai hadsereg.

A felvételeken a terrorszervezet „Lefejező Bizottságának” is becézett mészáros félmeztelenül látható egy furgon platóján, miközben a kezei meg vannak kötve. A terrorista onnan szerezte a hírnevét, hogy az Iszlám Állam legkegyetlenebb hóhéraként foglyok tucatjait fejezte le, és több kisgyereket is megcsonkított.

Dzsihád Johnhoz hasonlóan, neki sem volt soha mersze megmutatni az arcát a propaganda felvételeket. Először 2014 júniusában tűnt fel az ISIS videójában, ahol egy 52 kilós Browning gépfegyverrel és egy csomó lőszerrel pózolt a kamerának.

Az Iszlám Állam azóta sokszor posztolt már képeket a Buldózernek titulált dzsihadistáról. Volt olyan felvétel, amelyen több száz ember előtt végzett ki két embert istenkáromlás vádjával, míg más képsorokon pedig az látszott, hogy egy 14 éves szíriai fiúnak vágja le a kezét, miután az nem akart a szervezethez csatlakozni.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?