Nagyváradi a Párizsban megölt magyar nő

Nagyváradi volt az a 36 éves terhes nő, akit másfél, illetve ötéves kisfiával együtt megöltek a múlt hét végén a párizsi régióban fekvő Perreux-sur-Marne-ban. Kéri Tünde és a két kisgyerek meggyilkolásával a férjet gyanúsítják – írja az adevarul.ro. A román sajtó képeket is közölt már az áldozatokról.

A magyar nő 16 éve volt házas a rădăuți-i születésű Sebastian Bălannal, és héthónapos terhes volt, amikor megölték. A férj nem ment be a munkahelyére a tragédia napján, utána pedig nyoma veszett, így ő az első számú gyanúsított. Az ügyészség családi drámát gyanít a hármas gyilkosság hátterében.

Kéri Tünde Nagyváradon élő szüleit sokkolta a hír. Az adevarul.ro-nak azt nyilatkozták, nem tudtak arról, hogy a lányuk családjában különösebb problémák lettek volna. „A vejünk nemigen látogatott meg minket, lányunk azonban évente hazajött. Soha nem panaszkodott a férjére” – mondta az édesanya, Kéri Rozália. A nő apjának, Kéri Károlynak az nem fér a fejébe, hogy mit véthettek az unokái. „Nekik miért kellett meghalniuk?” – kérdezte sírva a lap riporterétől az idő férfi.

Mint megírtuk, a négytagú család a Val-de-Marne megyei Perreux-sur-Marne-ben lakott egy kétszobás lakásban egy kis házban, az asszony nővérével és annak magyar élettársával. A holttestekre ez utóbbi - egy 40 éves, a francia sajtóban László néven említett férfi - talált rá, aki péntek délután munkából hazatérve zárva találta a házat, így a szomszédoknál megvacsorázott, majd amikor éjfél előtt visszatért, ismét kulcsra zárt ajtó fogadta, ezért a tetőn át mászott be a házba.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozatok torkát elvágták, az asszonyt kétszer mellbe is szúrták. A rendőrök találtak egy kést, amelyről feltételezik, hogy a gyilkos fegyver lehetett. A szomszédok elmondása szerint a házaspár az ötéves Antoine-nal és a másfél éves Raphaellel két és fél éve lakott a perreux-sur-marne-i házban. Semmilyen jel nem utalt arra korábban, hogy a házaspár rosszul élt volna.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?