Koronavírus: hatalmas házibulit oszlattak szét az angol rendőrök

Nem csak Romániában okoz gondot a hatóságok számára megértetni az emberekkel a távolságtartás fontosságát, az angol rendőröket valósággal sokkolta, amit egy Derbyshire-i lakásban találtak - írja a The Sun.

Az angol Derbyshire megyében egy 25 fős karaoke-bulit oszlattak szét a rendőrök, ahol az emberek svédasztalos büféről falatoztak és énekeltek. Felnőttek és gyerekek egyaránt részt vettek az összejövetelen, ami abszolút azt mutatja, hogy sokan nem értik, vagy semmibe veszik a hatóság utasításait.

A hétvégén ismertetett adatok szerint egy nap alatt 260-nal emelkedett és átlépte az ezret az új típusú koronavírus okozta járvány nagy-britanniai halálos áldozatainak száma. Az állami egészségügyi szolgálat (NHS) nyilvántartása alapján eddig 1019-en haltak meg Nagy-Britanniában a SARS-CoV-2 nevu vírus okozta Covid-19 megbetegedésben. A szombaton bejelentett 260 haláleset az eddigi legnagyobb napi halálozási szám a brit adatok rendszeres közlésének kezdete óta. A brit egészségügyi minisztérium szombat délutáni adatai alapján az előző napi 14 579-ről 17 089-re emelkedett azoknak a száma, akiknek szervezetében kimutatták a Covid-19-betegséget okozó SARS-CoV-2-koronavírust.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?