Kivégezhette családját egy magyar férfi


-A A+

Három holttestet találtak egy budai lakásban péntek délben, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

Egy férfi, egy nő és egy kisgyermek holttestét találták meg a lakásban – közölte Hegyesi Melinda, a BRFK szóvivője az MTI-vel. A gyanú szerint az apa ölte meg élettársát és négyéves gyereküket, majd öngyilkos lett a II. kerületi Zöldlomb utcában, ahol péntek délben három holttestet találtak – közölte később a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu honlapon.

Azt írták: a budai társasház második emeleti lakásában a 35 éves S. Levente megölte 31 éves élettársát, és négyéves közös gyereküket; a férfi ezután öngyilkos lett.

A lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni telefonon a családot. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, a lakásban találták meg a férfi, a nő és a gyermek holttestét – közölte a rendőrség. A BRFK emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

(Címlapfotó forrása: MTI/Mihádák Zoltán)

HIRDETÉSEZT OLVASTA MÁR?

X