Könyvben teregette ki a szennyest Trumpról a pornószínésznő

Könyve jelent meg a Stormy Daniels néven ismert pornószínésznőnek, aki korábban viszonyt ápolt az amerikai elnökkel.

Stephanie Clifford pornószínésznő, akinek egyéjszakás kapcsolata volt Donald Trumppal, és akinek Trump ügyvédje megvásárolta a hallgatását, most kitálalt.

A The Guardianhez eljutott az október másodikán megjelenő Full Disclosure (Teljes közzététel) című könyv egy példánya, amelyben Daniels többek között Trumpról is ír. Ahogy közeledett a választás Amerikában, egyre több régi ismerőse kereste meg őt, hiszen tudták, hogy volt viszonya az akkor még csak jelölt Trumppal. Akkor azt mondta nekik, hogy soha nem lesz Trumpból elnök, "nem is akar elnök lenni".

Idővel azonban, ahogy a kampány alatt egyre több helyen erősödtek a pozíciói Trumpnak, úgy érezte a pornószínész, hogy veszélyben van - különösen, mert már megfenyegették korábban is. A választások előestéjén aláírt 130 ezer dolláros hallgatási szerződésről is ír, illetve a lap szerint "kínos részletességgel" taglalja Trump nemi szervét illetve azt, hogy mennyire undorodott tőle az együttlétükkor.

Trump később több ízben is felhívta őt, és megígérte, hogy reality showjában, a The Apprentice-ben (A tanonc) akár több részen át is szerepelhet úgy, hogy csalnak majd. Amikor Daniels később látta a tévében Trumpot, mindig arra gondolt - írja -, hogy "ezzel szexeltem. Fúj."

A könyvet elmondása szerint tíz éve írja, és nem csupán az elnökkel való viszonyáról számol be, hanem többek között karrierje nehézségeiről, veszélyeiről is.

Korábban Donald Trump tagadta, hogy megsértette volna a kampányfinanszírozásra vonatkozó szabályokat: az amerikai elnök szerint volt ügyvédje, Michael Cohen nem a kampányra szánt pénzekből vásárolta meg annak a két nőnek a hallgatását, akik azt állították, hogy korábban - még üzletemberként - viszonyuk volt az elnökkel. Trump azt állította, csak később szerzett tudomást arról, hogy volt ügyvédje fizetett a nőknek.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?