Sziklafal omlott le egy népszerű görög fürdőhelyen

A görög sziget Navagio-öblében leomlott egy sziklafal, a hatalmas robajjal lezúduló kőtömeget több nyaraló is felvette a telefonjával. A balesetben hét ember megsérült.

A híres zátonyra futott hajóroncsnál, a zakinthoszi Navagio-öbölben megcsúszott egy nagyobb sziklatömeg, a leomlott sziklafal akkora hullámokat vert, hogy a strand közelében három kisebb hajó is felborult. 

Az első értesülésekre alapozva az ekathimerini.com görög lap korábban még azt írta, hogy egy ember könnyebben megsérült a balesetben és három embert nem találnak a sziklaomlás óta, őket egy mentőcsapat kutyákkal keresi. A legfrissebb információk szerint azonban hét ember sérült meg, és senki sem életveszélyesen. Hat nyaralót - köztük két gyereket - még a helyszínen elláttak, egy embert, egy cseh nőt pedig a háta megsérülése miatt kórházba szállítottak - írja a Reuters a görög hatóságokra hivatkozva.

Egyelőre nem tudni arról, hogy bárki eltűnt volna, vagy bárkit betemetett volna a lezúdult kőtömeg, a tűzoltóság mindenesetre a levegőben és a vízen is lehetséges sérültek után kutat.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?