A hvg.hu megtalálta Orbán Viktor csíkszeredai stopposát

Valóban csíkszeredai és kamionosként dolgozik Romániában az a férfi, akit Orbán Viktor magyar kormányfő a múlt szombaton meglátott az M1-es autópálya szélén gyalogolni a barátnőjével, és felvette őket az autójába – írja a hvg.hu.

Az esemény Orbán Viktor stábja videón örökítette meg, amely látható a miniszterelnök Facebook-oldalán is. A felvétel közzététele után az interneten terjedő bejegyzésekben azt találgatták, vajon statiszták voltak-e a gyalogosok, sőt: többen azt is írták, megtalálták a férfi Facebook-profilját, ami szerint nem is csíkszeredai, bár erdélyi, és munkája nincs. Azt is kinyomozták, hogy a férfi nem barátnőjével, hanem egy másik hölggyel volt.Untitled-2

A Cink.hu azt írta: "Linkelni nem fogom az oldalát, mert nem közszereplő, plusz 100 százalékig biztos sem vagyok abban, hogy ő az, de levélíróinkhoz hasonlóan a fél magyar internet B.K. kápolnárfalui munkanélküliként azonosította a Székely Utast, a csaját meg B.K. fodrász-manikűrösként. Miközben partnereként M.T. van megjelölve. A szálasista vonal onnan jön, hogy a falára kitett székely zászlót a Szálasi Ferenc Tiszteletére nevű oldalról osztotta meg. Mondjuk egyetlen további hungarista posztot vagy lájkolt oldalt sem találtam a falán".

A hvg.hu csíkszeredai források segítségével talált rá Cs. Hunorra. „Valóban csíkszeredai, Orbán kocsijába barátnőjével és nem egy másik lánnyal szállt be, a Waberer'snél dolgozik kamionosként Romániában, és egy cseppet sem szálasista, legalábbis ennek nyomát nem találtuk a férfi adatlapján. Mint ahogy politikai témákra sem bukkantuk a fiatalember falán" – írta a portál.

Kimaradt?