Trumpot kritizálta ismét a first lady?

Nem az első eset volna, hogy saját férjét kritizálja Melania Trump.

Miközben Trump ismét telefont ragadt, hogy Twitter-bejegyzéssel támadja meg a CIA vezetőjét, Melania Trump éppen a közösségi média veszélyeiről beszélt. A first lady úgy fogalmazott: "vegyük tudomásul: a legtöbb gyerek inkább tisztában van a közösségi média előnyeivel és veszélyeivel, mint egyes felnőttek".

Kihangsúlyozta azt is, pozitív módon is használható a közösségi média, de pusztító és káros is lehet, amennyiben helytelenül használják.

Melania Trump nem említette az elnököt beszédében, de arra figyelmeztetett: a felnőtteknek mindent meg kell tenniük azért, hogy információval és eszközökkel lássák el a gyerekeket abban, hogy biztonságosan használják az internetet.

Nagyjából ezzel egyidőben Trump aktívan tevékenykedett a Twitteren, egyrészt Robert Mueller ügyészt, az amerikai választásokba való orosz beavatkozást vizsgáló bizottság vezetőjet nevezve kegyvesztettnek és hiteltelennek, másrészt John Brennant az ország történelmének legrosszabb CIA-igazgatójának tartva.

Melania Trump korábban több ízben is szembeszállt Trumppal: felemelte hangját az ellen a gyakorlat ellen, hogy az illegálisan bevándorlók gyermekeit a határon elválasztják szüleiktől, sőt meg is látogatta a határon levő gyerekeket. Ugyanakkor kiállt LeBron James NBA-sztár mellett, miután Trump ostobának nevezte az őt kritizáló sportolót.

Kapcsolódók

Kimaradt?