Nem „akadt horogra” Christoph Daum (VIDEÓ)

Váratlan ajándékot kapott a román labdarúgó-válogatott hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján Christoph Daum szövetségi kapitány. A német edzőt a Gazeta Sporturilor újságírója lepte meg - a szó minden értelmében - egy ...horgászbottal.

A román labdarúgó-válogatott Mogoșoaián edzőtáborozik az Örményország és Montenegró elleni világbajnoki selejtező mérkőzések előtt. A csapat német edzője hétfőn délelőtt hivatalos sajtótájékoztatót tartott, ahol a „szakmázó” Christoph Daumot egy váratlan közjátékkal próbálta kibillenteni egyensúlyából a Gazeta Sporturilor tudósítója.

A történet előzménye, hogy a szövetségi kapitány egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy a lap semmi másra nem jó, mint halat csomagolni bele.

„Mi ez, egy vígjáték vagy egy sajtótájékoztató? A Gazeta hazugságokat ír és vicces sztorikat kreál? Mi itt a sportról, a labdarúgásról beszélünk, de téged csak az érdekel, hogy vicces helyzeteket hozz létre. Miért?” – tette fel a kérdést Daum, aki hozzátette, természetesen jó, fantasztikus újságírók is dolgoznak Románia egyetlen sport napilapjánál.

A szövetségi kapitány nem vette át a horgászbotot, a Gazeta Sporturilor újságírója a konferenciaterem asztalán hagyta azt. 

Románia szeptember elsején fogadja Örményországot, majd három nappal később Montenegróba utazik. A trikolórok győzelmi kényszerben vannak, bármilyen félsiker matematikailag is megfosztja őket a jövő évi, Oroszországban sorra kerülő világbajnokságra való kijutás esélyétől.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?