Kikiáltásos árverést tart a Maros Megyei Tanács (X)

Az „RK mozgásfelületek és RESA (beleértve a hozzátartozó berendezéseket) a Marosvásárhelyi Transilvania repülőtéren” munkálatból származó, az építkezésből és bontásból keletkezett hulladékok közárverésen való értékesítésére vonatkozóan.

Maros Megye Tanácsa kihirdeti, hogy 2018. május 22-én 11.00 órától a Marosvásárhely, Győzelem tér 1. sz. alatti székhelyén, kikiáltásos közárverést szervez, az „RK mozgásfelületek és RESA (beleértve a hozzátartozó berendezéseket) a Marosvásárhelyi Transilvania repülőtéren” munkálatból származó, építkezésből és bontásból keletkezett hulladékoknak az értékesítése érdekében.

Az árverés kikiáltási árai a következők:

Sorszám

A termék megnevezése

Kikiáltási ár/kg HÉA-val

1.

Rézdrót

2,90

2.

Alumínium drót

0,50

3.

Vas/Öntvény

0,79

A kikiáltási árak magukba foglalják a hulladék rakodási és szállítási műveleteit is a jelenlegi raktározási helyről.

A közárverés az eladónak, a Marosvásárhely, Győzelem tér 1 sz. alatti székhelyén lesz megtartva, a II. emeleti kis gyűlésteremben.

Az alkalmazott eljárás, a kikiáltásos közárverés, a legnagyobb árajánlatnak való odaítéléssel.

Az „RK mozgásfelületek és RESA (beleértve a hozzátartozó berendezéseket) a Marosvásárhelyi Transilvania repülőtéren” munkálatból származó, az építkezésből és bontásból keletkezett hulladékoknak kikiáltásos közárverésen való értékesítésére vonatkozó szabályzat elérhető a www.cjmures.ro weboldalon a Közönségszolgálat és közérdekű információk cím alatt a Hirdetményeknél().

Az ajánlattevők kötelesek kifizetni az 500 lejes részvételi díjat, készpénzzel a Maros Megyei Tanács pénztárába a 74. sz. irodában, az ajánlatok benyújtására meghatározott határidőig.

Az ajánlattevők természetes vagy jogi személyek lehetnek, akik teljesítik a Hulladékértékesítési szabályzatnak a 13. cikkelyében előírt feltételeket.

Abban az esetben, ha a kikiáltásos árverésre bocsátott javak/hulladékok nem kelnek el a 2018. május 22-én szervezett árverésen, azt meg fogják ismételni 2018. május 29.-én, 1100 órától, valamint 2018. június 5.-én, 1100 órától, ugyanazon a helyen.

A kikiáltásos árverésre bocsátott javak/hulladékok megtekinthetők, a ”Marosvásárhelyi Transilvania” repülőtér Ö.Ü.V., Vidrátszeg, Marosvásárhely – Marosludas út 14.5 km-nél található székhelyén.

Az ”RK mozgásfelületek és RESA (beleértve a hozzátartozó berendezéseket) a Marosvásárhely-i Transilvania repülőtéren” munkálatból származó, építkezésből és bontásból keletkezett hulladékokról és a feltételekről, amelyeket teljesíteniük kell a potenciális vevőknek ahhoz, hogy részt vehessenek az árverésen, további tájékoztatást kérhetnek a 0265-263211 telefonszámon, a 1276-os belső számot kérve, a kapcsolattartó személy Marcela Moldovan, a Vagyonkezelési, Közszolgálati Osztály munkatársa.

Kimaradt?