Mégis indulna külföldi járat a nagyváradi reptérről

Bukarestben tárgyalt a Tarom és a Blue Air légitársaság vezetőivel Pásztor Sándor, Bihar Megye Tanácsának elnöke és Gheorghe Pasc, a Nagyváradi Nemzetközi Repülőtér vezérigazgatója. Az a céljuk, hogy miután a Ryanair diszkont légitársaság bejelentette, hogy téli járatainak üzemeltetését felfüggeszti a bihari megyeszékhelyről, új szolgáltatókat találjanak.

„Több mint optimisták lehetünk a külföldi járatok biztosítását illetően, 2018 novemberétől. A találkozósorozatot folytatjuk, mi nyitottak vagyunk és az az érdekünk, hogy kiszolgáljuk az egyre növekvő igényeket és új európai desztinációk felé nyissunk lehetőséget” – mondta a találkozók után Pásztor Sándor.

Werner-Wilhelm Wolff, a Tarom vezérigazgatójával folytatott eszmecsere szerint Nagyvárad a regionális vagy országos fejlesztések egyik központja lehet idéntől a Tarom számára. Gheorghe Răcaru, a Blue Air vezérigazgatója és a Bihar megyei küldöttség megbeszélésének eredménye, hogy a légitársaság két külföldi desztináció felé indítana menetrend szerinti járatokat Nagyváradról.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?