Külföldi munkalehetőséget hirdet a Maros megyei munkaerő-ügynökség

Belgiumba és Németországba hirdet munkalehetőséget a Maros megyei munkaerő-ügynöség. Az EURES munkaerő-foglalkoztató szolgáltatón keresztül meghirdetett 10 orvosi asszisztensi állásra Konstanz, Gailingen am Hochrhein, Heidelberg, Gerlingen és Allensbach városokban várják a képzett munkaerőt, az alkalmazó egy németországi neurológiai kórház.

Az alkalmazottaknak a betegekről kell gondoskodniuk – tisztálkodás, séta, táplálkozás, a gyógyszerek adagolása, vérnyomás-, vércukorszint-mérés. A bérezés kollektív munkaszerződés szerint történik, erről pontos adatokat az állásinterjún mondanak a jelentkezőknek. Az alkalmazó szakképzést igazoló oklevelet kér, illetve a német nyelv ismeretét, legalább B1 szinten.

Az érdeklődőknek Europass-típusú önéletrajzot és szándéklevelet kell elküldeniük a wuerttemberg@arbeitsagentur.de és a bc_ceures@buc.anofm.ro címekre, a BW-002-GES megjelöléssel. A szándéknyilatkozatot és az önéletrajzot is német nyelven kell megírni, illetve a szakképzést bizonyító oklevelet is német nyelvre kell lefordíttatni. A munkalehetőség iránt a Maros megyei munkaerő-ügynökségnél lehet érdeklődni: Iuliu Maniu utca, 2. szám. Telefon: 0265.266553 és 0265.269247, 109-es belső.

Henteseket várnak Belgiumba

Ugyancsak a megyei munkaerő-elosztó hivatal hirdet Belgiumba is 10 munkahelyet a húsfeldolgozó iparba.  A Westrozebeke városban működő WESTVLEES NV vállalat csontozásra, darabolásra, a rendelések előkészítésére alkalmaz henteseket, és 13 euró bruttó órabéres jövedelmezést ígér. A jelentkezőknek saját gépkocsival kell rendelkezniük, ugyanis a munkahely csak autóval közelíthető meg. Tapasztalatot, pontosságot és tisztaságot kérnek a jelentkezőktől, angol, vagy francia nyelvtudást, fizikai erőnlétet, motiváltságot. Szakmai képesítés nem szükséges.

Az érdeklődők az angol nyelvű europass-típusú önéletrajzot és a munkaképességet bizonyító orvosi igazolást a hrm@westvlees.com  és a bc_eures@bc.anofm.ro címekre kell elküldeniük a Meat cutter/deboner megjelüléssel, illetve érdeklődhetnek a Maros megyei munkaerő-elosztó hivatalnál is személyesen, vagy telefonon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?