Augusztusban startol a Junior Business Club hetedik műhelytábora

A csernátoni Malomkertben, “a Föld neked forog” mottóval indítja 7. Workshop című műhelytáborát a sepsiszentgyörgyi Junior Business Club augusztus 19-21 között.

Az idei mottó kialakításában, a szervezőket, Ralph Waldo Emerson amerikai esszéíró inspirálta  amely tükrözi az idei rendezvény tematikáját: “A Föld neked forog. Az óceánok neked áradnak és apadnak. A madarak neked énekelnek. Minden gyönyörűség, amit látsz, minden csoda, amit tapasztalsz, érted, neked van. Nézz körül. Ebből az egészből semmi sem létezne, ha Te nem lennél. Mindegy, hogy eddig mit gondoltál magadról, most már tudod, ki is vagy valójában. Te vagy az univerzum ura. A királyság örököse. Az élet tökéletessége. És most már ismered a titkot. Légy boldog!”

A workshopnak egy rusztikus, de modern turisztikai központot választottak helyszínül, ahol egy kellemes, várostól elszigetelt környezet és hagyományos székely ízek fogadják az érdeklődőket.

Fejér Zsolt szervező elmondása szerint a műhelytábor segít a fiataloknak beilleszkedni a munkaerőpiacra, a vállalkozói, gazdasági közegekbe, de akár a mindennapi társadalmi életbe is. A Workshop egy olyan platformot biztosít, amely megkönnyíti az eszmecserét a résztvevők között.

„Idén is trénereket, szakembereket és vállalkozókat hívtunk meg. Ezenkívül a műhelymunkákra szeretnénk leginkább hangsúlyt fektetni. Filer Lóránd, a Prisma egyesület vezetője, a műhelymunkák koordinátoraként a jó ötletekkel rendelkező fiatalokat fogja segíteni. A három napos tábor ideje alatt, az interaktív előadások keretében gazdasági trendeket és üzleti lehetőségeket szeretnénk ismertetni a résztvevőkkel.” – hangsúlyozta Karácsony Zsolt, a JBC elnöke.

A jelentkezési határidő: 2016. augusztus 9. A jelentkezési feltételekről és a regisztrációs díjakról bővebben a www.workshop.juniorbusinessclub.ro weboldalon lehet olvasni.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?