Offline marketingből online? Behálózott az internet világa?

Hatodik alkalommal szervezi meg a MarkeTeam március 13. és 14. között a Marketing Nyílt Napokat. Az idei rendezvény témája az Online Marketing – Social Revolution, amelynek ismét a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodás-tudományi Kar épülete ad otthont.

"A Nyílt Napok alatt neves szakemberek, színes előadásokkal és workshopokkal vezetnek majd be minket az internetes marketing világába. Megtudhatjuk, mit foglal magába az on-line marketing, azt, hogy milyen hatással van a társadalomra a kommunikációs csatornák bővülése és megismerhetjük mindez hogyan hat a gazdasági szférára" - írják a szervezők közleményükben. 

Az előadók listáját olyan szakemberek alkotják, mint: Kádas Péter orvos, közgazdász; Birtha Attila, a Proclick.ro ügyvezető partnere; Seer László marketingszakember, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar oktatója; Avornicului Mihail, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar oktatója; Surányi Balázs, a szatmárnémeti Autonet üzletág vezetője és marketingkoordinátora; Călin Biriș tréner, a Loopa Marketing Ügynökség digitális igazgatója; Nagy Tibor vállalkozó, a Clevertoys romániai online LEGO bolt alapítója.

A MarkeTeam 2009-ben jött létre mint független diákszervezet, célja a marketing terén elhivatott fiatalok támogatása különböző rendezvényekkel, eseményekkel. A tagok a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar hallgatói.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?